De Gelukskoffer Training

Dit is een training voor kinderen van 6-12 jaar. In de gelukskoffertraining gaat het kind één op één of in een kleine groep van maximaal 6 kinderen op ‘ontdekkingsreis’. In deze reis ontdekt het kind waar hij/zij nu echt gelukkig van wordt en wat zijn/haar talenten zijn. Uit onderzoek blijkt dat 40% van je geluk te beïnvloeden is, door je manier van denken en je gedrag te veranderen. Tijdens deze training ontdekken kinderen hun eigen invloed op geluksgevoel.
Gelukskoffer coaching ondersteunt kinderen om krachtig en positief in het leven te staan en vergroot het zelfvertrouwen. De kinderen krijgen veel fijne positieve bagage mee voor de rest van hun leven, waar ze in goede maar ook in mindere tijden op terug kunnen vallen. In 7 sessies met verschillende thema’s en bewezen interventies werken de kinderen aan hun eigen gelukskoffer. 
De ouders worden actief betrokken bij de training en er zijn ook opdrachten voor thuis. Tijdens een ouderbijeenkomst krijgen ouders inzichten en handvatten die hen helpen om hun kind tijdens de training en daarna zo goed mogelijk te begeleiden.
Herkent u onderstaande punten bij uw kind? Dan is de gelukskoffertraining misschien wat voor jullie.
  • uw kind zit niet lekker in zijn vel…..
  • uw kind zit vaak in een dip…..
  • uw kind voelt zich ongelukkig…..
  • uw kind voelt zich alleen…..
  • uw kind is vaak somber…..

 

KOSTEN:

Een traject voor een groep kinderen kost € 265,- Inclusief materiaal . 

Een individueel traject kost €65,- per sessie.

“Pas als het goed gaat met het kind zelf, kan het goed zijn voor een ander en de wereld om zich heen”